Март дава заявка да бъде наситен със събития и емоции.

...
 
Март дава заявка да бъде наситен със събития и емоции.
Коментари Харесай

Март дава заявка да бъде наситен със събития и емоции, какво да очакваме?

 

Март дава поръчка да бъде кондензиран със събития и страсти. С настъпването на март пролетната топлота, обновяването и новите благоприятни условия се завръщат в живота ни.

Овен

За Овните март дава обещание време на себеоткриване и вътрешно израстване. Началото и краят на месеца са удобни за вглъбяване в себе си, за тишина и размисъл.

Телец

Телецът има опция да позволи недоразуменията в връзките и да одобри света към себе си с нови вероятности.

Близнаци

За Близнаци март дава обещание променливи времена, само че след 10-ти ще можете да коригирате проектите си и да започнете значими неща.

Рак

Раците ще усетят поддръжката на звездите през март, изключително в средата и в края на месеца. Не забравяйте да се доверите на хората, които обичате, от време на време просто би трябвало да се отворите и да приемете всичко такова, каквото е.

Лъв

Лъвовете е неотложно да са оптимално съсредоточени към своето прочувствено положение и здраве през март. На 11-ти ще се успокои, само че в края на месеца отново ще е подложен на разрушителното влияние този път на Марс.

Дева

Девите имат опция да покажат своите гении и мощ в професионалното занятие. Използвайте поддръжката на Меркурий и Венера, с цел да подобрите връзките си и да постигнете триумф в кариерата си.

Везни

Везните се постанова да бъдат деликатни и рационални през март. Не разчитайте доста на интуицията си и избягвайте да взимате рисковани решения. От 10 март можете умерено да пазарувате и да пътувате.

Скорпион

За Скорпионите март 2024 година съставлява интервал, който изисква нерешителност и самонаблюдение. Началото на месеца може да бъде неподходящо, с ниски равнища на сила и вероятни компликации.

Стрелец

Стрелците ще би трябвало интензивно да употребяват опциите, които дава март. Това няма да е елементарен миг, само че броят на опциите просто ще излезе отвън мащаба. Основното нещо е да не ги пропускате и да действате рационално.

Козирог

Козирозите могат да чакат огромни промени през март, изключително в региона на работата и взаимоотношенията. Използвайте това време рационално и преследвайте задачите си с убеденост. В същото време е значимо да избягвате несъразмерния стрес, с цел да не развалите здравето си.

Водолей

Водолеите би трябвало да помнят, че единствено работата ще докара до позитивни резултати. Използвайте силата на Меркурий след 10-ти, с цел да постигнете задачите си и да подобрите живота си.

Риби

Рибите би трябвало да бъдат търпеливи и деликатни при започване на март. Има риск да похарчите огромна сума пари на вятъра или да се разделите с обичан човек. Всяка стъпка би трябвало да е премислена и тествана. След 10-и обаче ще можете да разгърнете капацитета си и да постигнете триумф в разнообразни области на живота.

Източник: actualno

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР